Address: Marshal Tito 96, 1200, Tetovo, Macedonia     Tel: +389 (0) 77 670 - 201    Email: info [AT] cdi.mk

National umbrella association for development, education and social services.

Announcements

Покана за online настан

Почитувани, Здружението Подготвеност за Европа од Скопје, во соработка со Здружение Институтот за развој на заедницата, Тетово и Комората на Мал Бизнис од Скопје, на 17.08.2021 со почетокот...

Read more

Проект АККУЕвропа – Регулатива за работнa способност во мали и микро претпријатија преку мултимедијални прилагодливи алатки

Проект: АККУЕвропа - Регулатива за работнa способност во мали и микро претпријатија преку мултимедијални прилагодливи алатки Проектот АККУЕвропа е кофинансиран...

Read more

Покана за настан

Почитувани, Здружението Подготвеност за Европа од Скопје, во соработка со Здружение Институтот за развој на заедницата, Тетово и Комората на...

Read more
Page 1 of 5 1 2 5

Newsletter