Address: Marshal Tito 96, 1200, Tetovo, Macedonia     Tel: +389 (0) 77 670 - 201    Email: info [AT] cdi.mk

National umbrella association for development, education and social services.

Волонтирај во CDI

Дали сакате да ги надградите Вашите знаења и вештини? Дали сакате да патувате и преку
учество на проекти да се запознаете со колеги од другите делови на светот?

Здружение ИРЗ во континуитет има отворени волонтерски позиции.

Пред да ја испратите Вашата апликација, Ве молиме да го прочитате правилникот тука.

Сите заинтересирани би требало да ја пополнат следната форма:


  • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 10 MB.
    Дозволени формати на документот: PDF, DOC, DOCX

Newsletter