Address: Marshal Tito 96, 1200, Tetovo, Macedonia     Tel: +389 (0) 77 670 - 201    Email: info [AT] cdi.mk

National umbrella association for development, education and social services.

Вработување

Здружение ИРЗ во континуитет има отворени работни позиции.

Пред да ја испратите Вашата апликација, Ве молиме да го прочитате правилникот тука.

Сите заинтересирани би требало да ја пополнат следната форма:


  • Accepted file types: pdf, doc, docx, Max. file size: 5 MB.
    Дозволени формати на документот: PDF, DOC, DOCX. Максимална големина на документот 5MB

Newsletter