Address: Marshal Tito 96, 1200, Tetovo, Macedonia     Tel: +389 (0) 77 670 - 201    Email: info [AT] cdi.mk

National umbrella association for development, education and social services.

Uncategorized

WISEs4Youth

ИРЗ Тетово заедно со партнерските организации од регионот и Европа го спроведуваат новиот проект WISEs за младите во Западен Балкан...

Read more

WISEs4Youth

На 13-ти мај, партнерите од проектот WISEs4Youth се состанаа онлајн на почетниот состанок за да ги разгледаат пакетите за работа...

Read more

Newsletter