Address: Marshal Tito 96, 1200, Tetovo, Macedonia     Tel: +389 (0) 77 670 - 201    Email: info [AT] cdi.mk

National umbrella association for development, education and social services.

Projects

“Зелени микро акредитиви: Долгорочна надградба и зајакнување на вештините на нискоквалификувани возрасни лицa”

Се одржа првата интернационална средба во рамки на проектот “Зелени микро акредитиви: Долгорочна надградба и зајакнување на вештините на нискоквалификувани...

Read more

СОС КРЕАТИВНОСТ:

Од март 2021 година, С.О.С. Креативност Еразмус+ проектот го поддржува развојот на клучните ИТ компетенции кај возрасните со цел да...

Read more

WISEs4Youth

WISEs4Youth WISEs4Youth is an Erasmus + project which aims to create training activities for social entrepreneurial skills development targeting potential young...

Read more
Page 1 of 5 1 2 5

Newsletter